Voertuig te water aan de Oostgaag in Maasland; Bestuurder spoorloos #Maasland #Westland

Dinsdagochtend vroeg rond 3 uur zijn de hulpdiensten opgeroepen voor een voertuig te water. De brandweer trof in het water aan de Oostgaag een auto aan die waarschijnlijk op de kruising met de Westgaag en de Molenweg te water is geraakt.

Opschaling naar Middel Waterongeval

Rond 3:30 uur werd er opgeschaald naar Middel Waterongeval omdat er geen personen waren aangetroffen bij het voertuig. Er werd besloten om met duikers het water in te gaan.

Onderzoek door Brandweer en Politie

De brandweer heeft het voertuig uit het water gehaald en de politie heeft het voertuig grondig onderzocht om documenten te vinden. Het is waarschijnlijk dat de automobilist na het ongeval uit het water is gekropen en te voet is weggegaan.

Grote Inzet van Hulpdiensten

De actie vergde enorme inspanning van de vele hulpdiensten. Uit voorzorg was er ook een ambulance opgeroepen. Uiteindelijk heeft de brandweer niets aangetroffen en is weer teruggekeerd naar de kazerne.

Vervolgonderzoek door de Politie

Het voertuig zal worden afgevoerd en de politie zal met behulp van het kentekenonderzoek nagaan waar de bestuurder is gebleven.

Related posts