Steekpartij in recreatiegebied Madestein

Maandagochtend vroeg rond 7:28 uur heeft de politie een melding gemaakt van een steekpartij in het Haagse recreatiegebied Madestein. Een politiewoordvoerder heeft het incident bevestigd en verklaard dat het plaatsvond ‘in de relationele sfeer’. De politie heeft een groot gebied rondom de recreatieplas afgezet met linten.

Onderzoek door de politie

Op beelden is te zien dat de politie onderzoek doet op verschillende plekken, zoals een parkeerplaats, een aantal bankjes en in prullenbakken. Getuigen melden dat er gisteravond ook al veel politie aanwezig was op de parkeerplaats, maar het is nog niet duidelijk of dit ook met het onderzoek te maken heeft.

Rond 9:15 uur vanmorgen is de politieafzettingen weggehaald en kunnen mensen het gebied weer betreden.

Related posts