Foto en Video Reportage : Reddingbootdag 2024

Vandaag openden de KNRM (Koninklijke Nederlandse Redding Maatschappij) in Ter Heijde en de Monsterse Reddingsbrigade (MRB) gezamenlijk hun deuren voor een onvergetelijke open dag! Ondanks de regenbuien was het rond 11 uur droog en genoten we van een aangename temperatuur. We hebben deze bijzondere dag voor u in beeld gebracht, zodat u kunt meegenieten van alle spannende en leerzame momenten.

Het was een dag vol indrukwekkende activiteiten voor jong en oud. Bezoekers leerden meer over het belangrijke reddingswerk, kinderen vermaakten zich kostelijk, en (nieuwe) donateurs kregen de unieke kans om mee te varen met de KNRM. De sfeer was fantastisch. Het enthousiasme en de inzet van zowel de reddingswerkers als de bezoekers maakten deze dag tot een groot succes.

Related posts