[VIDEO] Tekno Event 2024: Bewonder de Glimmende Trucks op de Coldenhovelaan

De Lier 18 mei 2024 – Al vroeg stonden de mensen bij de hekken op de Coldenhovelaan 8 in De Lier te wachten om de glimmende trucks die deelnemen aan het 19e Tekno Event te bewonderen.

Je kan met alle rust de vrachtwagens bekijken. Veel mensen waren ook gekomen om een speciaal ontworpen Tekno Event Model te reserveren. De organisatie vertelde dat je snel moest zijn, omdat het model voorgaande jaren snel was uitverkocht.

Daarna hebben we het Tekno Event 2024 in beeld gebracht en is het vooral genieten vandaag, Zaterdag 18 mei. Je kan tot 17:00 uur terecht op het Tekno terrein om deze prachtige trucks te bewonderen.

TikTok filmpje over de Mini Trucker op het Tekno Event 2024 gaat viral

EndeMedia_Tekno_DeLier (1)
@ende_media

“Wauw, de minitruc op het Westland Tekno Event 2024 was geweldig om te zien! Henk Wijngaard bracht ook een fantastische show met zijn zang talent. Een perfecte combinatie van technologie en entertainment! #Westland #tekno #truck #Vrachtwagen #festival #dutch #netherlands #humor #mini #teknoevent2024 #donopleidingen @DON Opleidingen @Omroep West #rodi #westmedia #endemedia #westlandreport #westlanders #holland #transport #trucker #hoekvanholland #rotterdam #iqselect @iqselect @iqselectbreda

♬ Ik ben een trucker – Henk Wijngaard

Related posts