Meerdere voertuigen beschadigd na ernstig ongeval Lisztstraat

Een voertuig dat vanuit Loosduinen richting Den Haag reed, kwam op de kruising van de Lisztstraat en de Aaltje Noordewierstraat in botsing met aanzienlijke snelheid op een ander voertuig dat uit een parkeerhaven kwam.

Reactie van de bestuurders

De automobilist van de grijze Peugeot schrok zo erg dat hij pas 50 meter verder tot stilstand kwam. De Mini kreeg een flinke klap te verwerken en botste nog eens tegen twee stilstaande voertuigen aan.

Noodhulp en afhandeling

De automobilist van de Mini is met spoed naar het ziekenhuis vervoerd. De politie sloot tijdens het incident de weg af. Ook kwam de brandweer ter plaatse om enkele hand- en spandiensten te verrichten, maar vertrok uiteindelijk snel. Een bergingsdienst heeft de voertuigen geborgen.

Related posts