[Video] Brand verwoest Portiekwoning aan de Lichttorenstraat in Hoek van Holland

Hoek van Holland, 27 mei 2024 – Vanmorgen werden de hulpdiensten, waaronder de brandweer van Hoek van Holland rijdend met de tankautospuit van Maassluis, en de brandweer van ’s-Gravenzande en de hoogwerker van Naaldwijk, opgeroepen voor een gebouwbrand aan de Lichttorenstraat in Hoek van Holland.

Bij aankomst stond een portiekwoning in lichterlaaie en was de bewoner uit zijn woning gevlucht. De brand zorgde voor veel schade. Ook de OVD kwam ter plaatse en stelde een plan van aanpak op.

Even later kwam er een ambulance om de bewoner te controleren. De ambulancemedewerkers hebben de bewoner zonder spoed vervoerd naar het ziekenhuis voor controle.

De brandweer heeft daarna het trottoir afgezet met lint omdat er veel glas lag. Vervolgens zijn de brandweer van ’s-Gravenzande en de hoogwerker vertrokken. Er zal een brandonderzoek plaatsvinden naar de toedracht van deze brand. Waarschijnlijk zal Stichting Salvage ook ter plaatse komen.

Related posts