Camperweekend begint in paniek: Bestuurder en kinderen gered uit dreigende situatie

Deze vrijdagmiddag begon een weekendje weg met de camper niet helemaal zoals gepland.

Omstreeks 14:15 uur belde de bestuurster van rond de 30 jaar oud zelf de hulpdiensten toen ze haar camper in de berm naast een slootje wilde zetten om het tegenliggende verkeer ruimte te geven op de Noordlandseweg (Vlak achter tankstation TinQ).

In wilde paniek sprong ze uit de camper, maar haar kinderen, waaronder een baby, bleven in de camper zitten. Helaas ging dat niet helemaal goed en de camper dreigde om te kantelen. Ze durfde de camper niet meer te betreden omdat ze bang was dat deze door haar toedoen zou gaan kantelen.

Diverse omstanders schoten te hulp, maar in afwachting van de brandweer werd besloten om even te wachten op hun hulp om de kinderen in veiligheid te brengen, omdat er verder geen bedreiging was dat de camper zou gaan kantelen.

Uiteindelijk heeft de brandweer de kinderen in veiligheid gebracht bij een bewoner van een huis iets verderop.

De bestuurster verklaarde dat ze zelf ook journalist was geweest bij BN De Stem uit Brabant en dus ook vaak de artikelen kreeg te zien over dit soort incidenten. Ze had de situatie verkeerd ingeschat vertelde ze. Een motoragent bleef bij haar totdat een bergingsdienst de camper weer op vier wielen zou zetten.

Related posts