Schietincident in Hoek van Holland, twee verdachten aangehouden

Hoek van Holland 12 mei 2024 – Zondag aan het eind van de middag heeft zich een schietincident voorgedaan in een metrotoestel in Hoek van Holland. De hulpdiensten werden rond kwart over 5 opgeroepen naar de Stationsweg in het kustdorp.

Ooggetuigen geven aan dat er kogelhulzen in de metro liggen. De politie laat via X weten dat twee gewonden zijn aangetroffen in de metro, maar dat zij niet gewond zijn geraakt door het schieten. Mogelijk raakten zij gewond bij een opstootje dat daarvoor plaatsvond. 

De politie is op zoek naar twee verdachten die op de vlucht zijn geslagen.

Update : Op basis van signalement konden twee Schiedammers (20jr en 21jr) aangehouden worden in omgeving Stationsweg in Hoek van Holland. Ook werd het vuurwapen aangetroffen. De twee worden overgebracht naar politiebureau voor verhoor en het vuurwapen wordt in beslag genomen.

Related posts